Hallo! Je kunt zelf makkelijk energie besparen. Dat is goed voor het milieu en het scheelt je veel geld. Ik leg hier uit hoe je snel minder energie kunt gebruiken. Je kunt bij elke tip zien of het makkelijk is, of het goedkoop is en of je veel energie kunt besparen.

Het grootste deel van de energie die je verbruikt is voor het verwarmen van je huis en het maken van warm water. Verwarmen gebeurt vaak met gas. Ik geef in deze uitleg voorbeelden die makkelijk zijn en die je meteen geld besparen. Lees meer

https://energie.steffie.nl/nl/

 

 

 

Op deze website legt uitleghulp Steffie moeilijke informatie over het nieuwe coronavirus op een eenvoudige manier uit. De website is speciaal bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking.

De website is gemaakt in opdracht van de Rijksoverheid. Met de website wil de bekende webhulp Steffie voorzien in de groeiende vraag naar betrouwbare en begrijpelijke informatie voor kwetsbare doelgroepen, zoals mensen met een licht verstandelijke beperking en laaggeletterden.

Steffie beantwoordt vragen als: Welke symptomen kan je verwachten als je het virus krijgt? Hoe zorg je ervoor dat je zelf en anderen niet ziek worden? Ook komen onderwerpen als het wassen van je handen op een juiste manier en het maken van een dagindeling aan bod.